Areometrai cukrui
|
|
Su termometru
|
Tipas
|
Koncentracija %
|
Padalos vertė,%
|
Temperatūra ºC
|
Padalos vertė(termometro) ºC
|
AST-1
|
0-8
|
0,05
|
0...+40
|
1
|
AST-1
|
8-16
|
0,05
|
0...+40
|
1
|
AST-1
|
16-24
|
0,05
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
0-10
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
5-15
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
10-20
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
15-25
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
20-30
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
30-40
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
40-50
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
50-60
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
AST-2
|
60-70
|
0,1
|
0...+40
|
1
|
Be termometro
|
Tipas
|
Koncentracija, %
|
Padalos vertė, %
|
AS-1
|
0-5
|
0,1
|
AS-1
|
5-10
|
0,1
|
AS-1
|
10-15
|
0,1
|
AS-1
|
15-20
|
0,1
|
AS-1
|
20-25
|
0,1
|
AS-2
|
0-10
|
0,2
|
AS-2
|
10-20
|
0,2
|
AS-3
|
0-10
|
0,5
|
AS-3
|
10-20
|
0,5
|
AS-3
|
0-25
|
0,5
|
AS-3
|
25-50
|
0,5
|
AS-3
|
50-75
|
0,5
|
Copyright (c) Avsista. Visos teisės saugomos